Monday, February 9, 2009

Aku di tag lagi..

Sahabatku iza..ni dia untuk jawapan tag hang..

Rules:

1. Each blogger must post these rules.
2. Each blogger starts with ten random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write ten facts about themselves.
4. You need to choose 10 people to tag and list their names.

10 random facts/habits (aku lah tuu...):

1. Difficult to say NO..
2. Orange is my favourite colour
3. I love shopping..esp buying "kain" for "baju kurung"
4. B4 run a project, I love to imagine it in my mind..then barulah realisasikannya..kiranya aku nih suka berangan dula la..
5. Kedai kain is my favourite place, esp at JAKEL and branches (pening hubby aku..)
6. Love to talk..until my hubby said.."macam joyah la.." grrrr..
7. Aku sombong ker?..itu 1st impression for those who never know me..tp bila dah kenal baru diaorg tau aku ni tak lah cegitu..
8. Now..I love to be serial librarian..eventhough sebelum ni aku pernah cakap nak tukar jd cataloguer..wakaka..tak kenal maka tak cinta
9. Cepat tul aku pecaya kat orang..bahaya sungguh aku nih!
10. Aku belum ada lesen kete..wakakak..iza ko jgn gelakkan aku yek..

My dearest friends, psl answer this tag ya..
1. Zie
2. K.yah
3. K.Wien

Alamak..3 jer la..layannnnn

6 comments:

Jake's Daughter said...

Sofie Sofika...Ratna bukan my opismate...tp my housemate n kami sangat close...hehehe
Kawan Ratna k nih????

IdzaRis79 said...

pia..
ko takder lesen tapi bulih bawok dok?

kda said...

hai Pia...
ingat kda lg??

awein said...

pia kak wein nk muntah la sbb ken atag hehehehhe..pia haysa dah besaq tambah2 la baby baru nnt lama2 payah ooo...hehehehe jom la pakat tambah ida murni pun sama kak wen jugak nih hehehhehehe

SofieSofika said...

Jake's daughter..kami dulu housemate ms uitm..

Iza..aku dah beli kete pun..hahaha..tp pegi keje aku tak bawak ah..hubby aku takut aku langgar guard plak..ahaks

K.Ida..akak..mana tak ingt..ingt la..nanti sy mskkan blog akak dlm sy nyer senrai yek..

K.wien..nak gak tambah..tungguuuu..amboi janji ke ngan ida... ;)

izasyahida said...

yah tgkla blog iza ada update hehe thiz year tak bz kot..