Saturday, May 24, 2008

Pertama kali..


Satu permulaan.. agak sukar rupanya mencoret kata-kata di dalam blog rupanya. Mmmm..yalah, sebelum ni aku cuma singgah di blog rakan-rakanku yang lain. Tapi dgn inspirasi daripada merekalah hari ini aku memulakan blog aku sendiri. "K.Wien, org slalu view blog akak.." dan akhirnya inilah hasilnya..

4 comments:

azilawaty said...

wei..
akhirnya mung balik gak ke sabah ye..
so, apa cite keluarga sana? mesti seronok dapat jumpa hasya..

SofieSofika said...

Diorg semua sronok giler. Mula2 hasya taknak dgn mamatok & Atoknye. Tapi 2-3 hari lps tu dah ok. Biasalah anak aku ni mula2 malu2 cipan..Mcm aku la pemalu..hahaha

awein said...

tahniah maju lasetapak no...hehehhe.....rajin2 la menulis boleh akak baca.....

iza said...

yela org pun nak ada blog sendiri jgk la atleast xde la lost contact perkembangan terkini pun ble share. friendship 4eva