Thursday, January 1, 2009

Tahun Baru..

Selamat tahun baru to all my friends. Dah sebulan aku tak update blog rupanya. Maklumla aku sibuk bengkel then lepas tu terus bercuti. Sampailah 30 Dis aku msk keje semula. Alamak Iza, ko punya tag nanti aku jawab eh..

Actually, aku baru balik dari Sabah. Jumpa ibu mertuaku.. 11 hari kami di sana. Hari2 kami dipenuhi dengan jalan-jalan, dari KK hinggalah ke Sandakan. Next year bapak mertua aku kata kita ke semporna plak.. Yalah pak..this year dah kopak duit menantu mu ini.. ;) Masalahnya aku sendiri pun tak tau aku beli apa, nak kata beli mutiara takde pun. Yang aku nampak aku beli cuma kerongsang RM15, gelang RM10, & cincin RM9. Tu jer.. Tp mana pegi duit aku ya...konpius la..

Nanti aku upload gambar yek..

11 hari di Sabah, satu jangka masa yang panjang bagi Hasya..mungkin. Setiap hari dia akan sebut semua sepupunya di semenanjung. Sian dia..dia boring. Maklum la Hasya ni cucu 1 mak mertua aku. Dia takde kawan kat sana. Nasib baik kitorg pegi jalan2. Kalo tak mau melalak si Hasya.
Sampaikan Hasya cakap.."ibu ngan mamatok duk umah, adik, umi,kakak alynn, abg adan & abg amm pegi jln." Ada hati nak tinggalkan aku.. ;) Bila dah besar mulutnya bukan main lagi. Asyik menjawab jer. Heran plak aku, aku rasa aku ni kalo mak aku ckp tak byk aku membantah..kira aku ni ank yang mendengar kata la..(ahaks..perasaan plak..). Agaknya ikut perangai bapak dia kut.. ;)

2 comments:

IdzaRis said...

pia..
ok la tu 11 hari.kejap jer..tak lepas rindu MIL n FIL ko tau pada hasya...ko nak balik sabah pun,ntah bila...bertahun...

awein said...

BESTNYA JALAN2...HEHHEHEHEH...